Frändesjö Frändesjö Projekt Projekt Frändesjö Projekt Frändesjö

Olof Skötkonungsgatan 17


 

Trähuset från 1920-talet har utvändigt renoverats varsamt för att förstärka dess tidstypiska karaktär. Invändigt har paradvåningen renoverats i New York-stil blandat med klassisk dansk design. Köket går i vitt och svart. Köksluckorna är i vitt och mattlackerade, bänkskivorna är specialbeställda och 12 mm tjocka. Entréhallen har fått ett schackrutigt klinkergolv, precis så som det var när huset byggdes 1920. Vitoljade golv enstavig ek och massiva ekdörrar i svart.

Därutöver har byten av utvändiga och invändiga tak, väggar, stammar med mera genomförts. Fastigheten har även dränerats och fått en ny parkering.

I Källarplan har vi gjort en omfattande ombyggnation och skapat en modern våning. I denna ombyggnation har vi bl.a. grävt ned marknivån med 120 cm.

Custom Field

Lorem ipsum dolor sit amet

Category

Hus