Frändesjö Projekt Frändesjö Projekt

Olof Skötkonungsgatan 2


 

Huset, som rymmer lägenheter och butikslokal, totalrenoverades i funkisanda, såväl utvändigt som invändigt. Fasaden byttes och fick en tidstypisk, slät putsad yta. Invändigt har vi strävat efter en ren, minimalistisk känsla med raka linjer och interiör som går i vitt, svart och trärent. Det var viktigt att skapa så mycket ljusinsläpp som möjligt i lägenheternas alla rum och att minimera nivåskillnader och trösklar. Parkettgolven från 50-talet har mattlackats och massiva vita innerdörrar har satts in.

 

Frändesjö har även genomfört takbyte, stambyte, dränering, trapprenovering, elinstallationer, satt in nya innerväggar och innertak, renoverat kök och badrum samt byggt en ny parkering.

Custom Field

Lorem ipsum dolor sit amet

Category

Hus