Våra Tjänster

Frändesjö Fastighetsförädling vänder sig till dig som har behov av att renovera eller bygga om. Vi samarbetar med noga utvalda hantverkare, arkitekter, ingenjörer och fastighetsjurister. Därför kan vi erbjuda ett helhetsåtagande vid renovering och ombyggnation, samt vid försäljning eller omvandling till bostadsrättsförening.

Stuckatur

Frändesjö Fastighetsförädling

Varje hus bär på en historia värd att förvalta, underhålla och ta vara på. Med omsorg om material, detaljer och tillvägagångssätt tar Frändesjö Fastighetsförädling ett helhetsansvar vid utveckling av fastigheter och lägenheter och ser till att arbetet utförs med kvalitet och noggrannhet. Målet är alltid att åstadkomma ett resultat som är lika vackert som funktionellt – och som håller i längden, samtidigt som husets karaktär bevaras.

Partners

Frändesjö Fastighetsförädling AB och Fraab AB ingår i samma koncern.
Frändesjö Fastighetsförädling fokuserar på projektutveckling och förädling av fastigheter samt bedriver handel med fastigheter. Fraab erbjuder heltäckande tjänster inom byggentreprenad och anläggning.

Karl Frändesjö

Karl Frändesjö

Karl Frändesjö, grundare av Frändesjö Fastighetsförädling har många års erfarenhet av organisations- och ledarskapsutveckling inom idrott på elitnivå. Nyckeln till framgång inom såväl näringsliv som elitidrott, är förmågan att sätta samman lyckade team, med rätt spelare på rätt plats, så att alla jobbar mot samma mål.
I kombination med sitt intresse för design och formgivning drivs Karl av övertygelsen att det går att skapa bättre och mer effektiva processer vid ombyggnation och renovering av fastigheter.
Med sina kunskaper inom ledarskap och affärsutveckling sätter Karl ihop bra arbetslag tillsammans med de konsulter han engagerar och har genomfört många lyckade ombyggnadsprojekt, främst i fastigheter som kräver extra hänsyn till historiska och estetiska värden. Som ledare i renovering- och ombyggnadsprojekt tar Karl ett helhetsansvar och säkerställer att alla i teamet jobbar mot samma mål – att bygga smart, hållbart och effektivt, utan att kompromissa med kvalitet eller stil.